We zijn op zoek naar jou!

Gelegen op een toplocatie in Amsterdam, is een saleskantoor gevestigd waar uitsluitend inspirerende en gezellige mensen werken die elkaar naar een hoger niveau tillen.

Clear Performance Salesfuncties

Op zoek naar een uitdagende baan in de hoek van sales? Ben jij spontaan, heb je een vlotte babbel en ben je niet bang om een uitdagend gesprek te voeren? 

Dan is het saleskantoor op zoek naar jou!

Junior Salesagent

Senior Salesagent

Clear Performance
Stageplaatsen

Op zoek naar een uitdagende stage in de hoek van marketing? Volg jij een opleiding (minimaal mbo-niveau) met betrekking tot marketing en ben jij op zoek naar een stage? 

Dan is het bedrijf op zoek naar jou!

Stage Commercieel Medewerker

Stage Marketing & Communicatie

Kom bij het CPC team

Clear Performance Consultancy is niet alleen op zoek naar harde werkers, maar werkt ook graag hard voor haar personeel. Zo biedt het jou werkdagen waarbij je in ontbijt en lunch wordt voorzien. Het bedrijf biedt (op regelmatige basis: wekelijks) hoogwaardige trainingen waarbij het ons doel is om jou hard te laten groeien. Het biedt een gezellig team dat van een vrijdagmiddagborrel houdt, een gratis parkeerplek en buitenlandse tripjes. Bovendien zijn er doorstroommogelijkheden binnen het bedrijf.

Bedrijfsinformatie

Klaar voor Succes?

Customer Care Agent

Vul jouw informatie in en wij nemen contact met je op

Ben jij…
… op zoek naar een uitdagende baan in de hoek van klantenservice? Ben jij spontaan, heb je een vlotte babbel en ben je niet bang om een uitdagend gesprek te voeren? Ben jij ervoor in om te leren en je skills en kennis snel in de praktijk te brengen? Dan is een callcenter op zoek naar jou! Het maakt niet uit wie of wat je bent, hoe je geschoold bent en waar je vandaan komt, als je maar wel een gezellige collega bent.

Ben jij op zoek naar een toffe, uitdagende werkplek? Ben jij op zoek naar een inspirerende en gezellige werkomgeving waar jij jezelf optimaal ontwikkelt? Dan pas jij misschien wel in het gedreven customer care team van een contact center in Amsterdam dat op zoek is naar een extra kracht.

Je gaat aan de slag met verschillende activiteiten die betrekking hebben op sales. Het contact center biedt jou een transparante werkomgeving waar aandacht wordt besteed aan jouw groeimogelijkheden.

Het team staat erom bekend om zijn samenwerking grote betrouwbare bedrijven! Dit is jouw kans om in een jong team te werken voor A-merken en daarnaast jezelf te ontplooien.

Over de functie:
Als klanten support steun jij klanten met hun vragen en problemen. Het is daarbij jouw kracht om vriendelijk doch zakelijk te zijn. Jij bezorgt de potentiele klant een gevoel van vertrouwen en biedt hen persoonlijk advies. Je bent communicatief vaardig: een echte makkelijke prater.

Over het bedrijf:
Gelegen op een toplocatie in Amsterdam, is een contact center gevestigd waar uitsluitend inspirerende, gezellige mensen werken die elkaar naar een hoger niveau tillen. Het team verkoopt diensten met betrekking tot nutsvoorzieningen voor vastgoed.

Wat biedt het contact center jou:
Het bedrijf is niet alleen op zoek naar harde werkers, maar het contact center werkt ook graag hard voor haar personeel. Zo biedt het jou werkdagen waarbij je in ontbijt en lunch wordt voorzien. Het bedrijf biedt (op regelmatige basis: wekelijks) hoogwaardige trainingen, een gezellig team dat van een vrijdagmiddagborrel houdt, een gratis parkeerplek en buitenlandse tripjes. Bovendien zijn er doorstroommogelijkheden binnen het bedrijf.

In het kort:

 • Soort dienstverband: Fulltime op freelancebasis. Je werktijden zullen van 09:30 uur tot 21:30 uur zijn.
 • Soort salesactiviteiten: Zowel B2B-markt als C2B-markt.
 • Soort werkomgeving: Een transparant, jong team waarin ieder elkaar motiveert. Je ontvangt begeleiding van ervaren collega’s. Je krijgt hoogwaardige trainingen en bijbehorende certificaten. Er worden je, bij goed presteren, dan ook doorstroommogelijkheden geboden.
 • Soort team: Het team motiveert elkaar sterk. Daarnaast is het team ook gezellig: er vinden vrijdagmiddagborrels en buitenlandse tripjes plaats. Het contact center biedt jou ontbijt en lunch, maaltijden waaraan jij je heerlijk kan verlekkeren samen met je collega’s.
 • Extra’s: Niet alleen verzorgen we voor jou ontbijt en lunch, ook hebben we een parkeerplek voor jouw auto beschikbaar.

Klaar voor Succes?

Senior Sales Agent

Vul jouw informatie in en wij nemen contact met je op

Ben jij…
… op zoek naar een uitdagende baan in de hoek van sales? Heb jij ervaring in de callcenterwereld, ben jij spontaan, heb je een vlotte babbel en ben je niet bang om een uitdagend gesprek te voeren? Ben jij ervoor in om te leren en je skills en kennis snel in de praktijk te brengen? Dan is een callcenter op zoek naar jou! Het maakt niet uit wie of wat je bent en waar je vandaan komt, als je maar wel een gezellige collega bent.

Ben jij op zoek naar een toffe, uitdagende werkplek? Ben jij op zoek naar een inspirerende en gezellige werkomgeving waar jij jezelf optimaal ontwikkelt? Dan pas jij misschien wel in het gedreven salesteam van een callcenter dat op zoek is naar een extra kracht.

Je gaat aan de slag met verschillende activiteiten die betrekking hebben op sales. Het callcenter biedt jou een transparante werkomgeving waar veel aandacht wordt besteed aan elkaar om zo goed mogelijk te presteren.

Het team staat erom bekend dat er kwalitatief hoge leads worden verkregen, en dan word jij ook nog eens betaald per deal! Dit is jouw kans om in een jong team te werken voor A-merken.

Over de functie:
Als zelfstandig adviseur/consultant sluit jij met jouw betrouwbare voorkomen deals met klanten over nutsvoorzieningen voor vastgoed. Het is daarbij jouw kracht om vriendelijk doch zakelijk te zijn. Jij bezorgt de potentiele klant een gevoel van vertrouwen en biedt hen persoonlijk advies. Je bent communicatief vaardig: een echte makkelijke prater.

Over het bedrijf:
Gelegen op een toplocatie in Amsterdam, is een callcenter gevestigd waar uitsluitend inspirerende, gezellige mensen werken die elkaar naar een hoger niveau tillen. Het team verkoopt diensten met betrekking tot nutsvoorzieningen voor vastgoed.

Wat biedt het callcenter jou:
Het bedrijf is niet alleen op zoek naar harde werkers, maar het callcenter werkt ook graag hard voor haar personeel. Zo biedt het jou werkdagen waarbij je in ontbijt en lunch wordt voorzien. Het bedrijf biedt (op regelmatige basis: wekelijks) hoogwaardige trainingen, een gezellig team dat van een vrijdagmiddagborrel houdt, een gratis parkeerplek en buitenlandse tripjes. Bovendien zijn er doorstroommogelijkheden binnen het bedrijf.

In het kort:

 • Soort dienstverband: Fulltime op freelancebasis. Je werktijden zullen van 09:30 uur tot 21:30 uur zijn.
 • Soort salesactiviteiten: Zowel B2B-markt als B2C-markt.
 • Soort werkomgeving: Een transparant, jong team waarin ieder elkaar motiveert. Je ontvangt begeleiding van ervaren collega’s. Je krijgt hoogwaardige trainingen en bijbehorende certificaten. Er worden je, bij goed presteren, dan ook doorstroommogelijkheden geboden.
 • Verdiensten: Je hebt de kans om hoge leads te genereren, waarbij je hoge commissies ontvangt. Je salaris zal 6000 euro bruto per maand zijn.
 • Soort team: Het team motiveert elkaar sterk en daagt elkaar uit om hoge leads te genereren. Daarnaast is het team ook gezellig: er vinden vrijdagmiddagborrels en buitenlandse tripjes plaats. Het callcenter biedt jou ontbijt en lunch, maaltijden waaraan jij je heerlijk kan verlekkeren samen met je collega’s.
 • Extra’s: Niet alleen verzorgen we voor jou ontbijt en lunch, ook hebben we een parkeerplek voor jouw auto beschikbaar.

Klaar voor Succes?

Commercieel Medewerker

Vul jouw informatie in en wij nemen contact met je op

Ben jij…
… op zoek naar een uitdagende stage in de hoek van commerciële bedrijfsvoering? Ben jij spontaan, heb je een vlotte babbel en ben je niet bang om een uitdagend gesprek te voeren? Ben jij ervoor in om te leren en je skills en kennis snel in de praktijk te brengen? Dan is een callcenter op zoek naar jou! Wij zijn op zoek naar een student (minimaal mbo-niveau) dat een opleiding volgt in de richting van commercie/economie. Het maakt voor de rest niet uit wie of wat je bent, als je maar wel een gezellige collega bent. Je leest het goed: ‘collega’, want wij zullen jou behandelen als volwaardige collega.

Wij bieden jou een toffe, uitdagende stageplek, waar jij je in een inspirerende en gezellige omgeving bevindt en jezelf optimaal kan ontwikkelen. Klinkt dit goed? Dan pas jij misschien wel in het gedreven salesteam van een callcenter dat op zoek is naar stagiar(e).

Je gaat aan de slag met verschillende activiteiten die betrekking hebben op commerciële werkzaamheden (sales). Het callcenter biedt jou een transparante werkomgeving waar aandacht wordt besteed aan jouw groeimogelijkheden. Dit is jouw kans om in een jong team te werken voor A-merken en daarnaast jezelf te ontplooien.

Over de stage:
Als stagiair(e) commercieel medewerker sluit jij met jouw betrouwbare voorkomen deals met klanten over nutsvoorzieningen voor vastgoed. Uiteraard word je daar in beginsel zeer goed bij geholpen door jouw collega’s en begeleider. Dit callcenter is een echte, goede leerschool. Het is daarbij jouw kracht om vriendelijk doch zakelijk te zijn. Jij bezorgt de potentiele klant een gevoel van vertrouwen en biedt hen persoonlijk advies. Je bent communicatief vaardig: een echte makkelijke prater.

Over het bedrijf:
Gelegen op een toplocatie in Amsterdam, is een callcenter gevestigd waar uitsluitend inspirerende, gezellige mensen werken die elkaar naar een hoger niveau tillen. Het team verkoopt diensten met betrekking tot nutsvoorzieningen voor vastgoed. Jouw stage zal volledig op locatie plaatsvinden, dus niet vanuit huis.

Wat biedt het callcenter jou:
Het bedrijf is niet alleen op zoek naar harde werkers, maar het callcenter werkt ook graag hard voor haar personeel. Zo biedt het jou werkdagen waarbij je in ontbijt en lunch wordt voorzien. Het bedrijf biedt (op regelmatige basis: wekelijks) hoogwaardige trainingen, een gezellig team dat van een vrijdagmiddagborrel houdt, een gratis parkeerplek en buitenlandse tripjes. Bovendien zijn er mogelijkheden om – bij goed presteren – een baan te krijgen na jouw stage.

In het kort:

 • Soort dienstverband: Stageverband. Je werktijden zullen van 09:30 uur tot 21:30 uur zijn.
 • Soort stage-activiteiten: Saleswerkzaamheden voor zowel B2B-markt als B2C-markt.
 • Soort werkomgeving: Een transparant, jong team waarin ieder elkaar motiveert. Je ontvangt begeleiding van ervaren collega’s. Je krijgt hoogwaardige trainingen en bijbehorende certificaten. Bovendien zijn er mogelijkheden om – bij goed presteren – een baan  te krijgen na jouw stage.
 • Soort team: Het team motiveert elkaar sterk en daagt elkaar uit om hoge leads te genereren. Daarnaast is het team ook gezellig: er vinden vrijdagmiddagborrels en buitenlandse tripjes plaats. Het callcenter biedt jou ontbijt en lunch, maaltijden waaraan jij je heerlijk kan verlekkeren samen met je collega’s.
 • Extra’s: Niet alleen verzorgen we voor jou ontbijt en lunch, ook hebben we een parkeerplek voor jouw auto beschikbaar. Bovendien kan jij als arme student een heel aantrekkelijk zakcentje verdienen op deze stageplek!

Klaar voor Succes?

Stagiair(e) Marketing

Vul jouw informatie in en wij nemen contact met je op

Ben jij…
… op zoek naar een uitdagende stage in de hoek van marketing? Volg jij een opleiding (minimaal mbo-niveau) met betrekking tot marketing en ben jij op zoek naar een stage? Ben jij spontaan, creatief en goed met taal? Ben jij ervoor in om te leren en je skills en kennis snel in de praktijk te brengen? Dan is een bedrijf op zoek naar jou! Het maakt niet uit wie of wat je bent en waar je vandaan komt, als je maar wel een gezellige collega bent. Je leest het goed: ‘collega’, want wij zullen jou behandelen als volwaardige collega.

Ben jij op zoek naar een toffe, uitdagende stageplek? Ben jij op zoek naar een inspirerende en gezellige werkomgeving waar jij jezelf optimaal ontwikkelt? Dan pas jij misschien wel in het gedreven salesteam van een callcenter dat op zoek is naar een extra kracht.

Je gaat aan de slag met verschillende activiteiten die betrekking hebben op marketing. Het bedrijf biedt jou een transparante werkomgeving waar aandacht wordt besteed aan jouw groeimogelijkheden.

Dit is jouw kans om in een jong team te werken en daarnaast jezelf te ontplooien en hard te groeien.

Over de stage:
Als stagiair(e) marketing houd jij je voornamelijk online bezig met het in kaart brengen en onder de aandacht brengen van bedrijven. Dit doe jij door zeer creatief sociale media te beheren en ludieke campagnes te bedenken. Het is daarbij jouw kracht om creatief doch zakelijk te zijn. Jouw stage zal zeer dynamisch zijn: er zijn verschillende werkzaamheden met betrekking tot marketing voor verschillende projecten.

Over het bedrijf:
Gelegen op een toplocatie in Amsterdam, is een bedrijf gevestigd waar uitsluitend inspirerende, gezellige mensen werken die elkaar naar een hoger niveau tillen. Het team verkoopt diensten met betrekking tot nutsvoorzieningen voor vastgoed.

Wat biedt het bedrijf jou:
Het bedrijf is niet alleen op zoek naar harde werkers, maar het bedrijf werkt ook graag hard voor haar personeel. Zo biedt het jou werkdagen waarbij je in ontbijt en lunch wordt voorzien. Het bedrijf biedt (op regelmatige basis: wekelijks) hoogwaardige trainingen waarbij het ons doel is om jou hard te laten groeien. Het biedt een gezellig team dat van een vrijdagmiddagborrel houdt, een gratis parkeerplek en buitenlandse tripjes. Bovendien zijn er mogelijkheden om – bij goed presteren – een baan te krijgen na jouw stage.

In het kort:

 • Soort dienstverband: Stageverband. Je werktijden zullen van 09:30 uur tot 21:30 uur zijn.
 • Soort stagewerkzaamheden: Marketingwerkzaamheden voor verschillende projecten om bedrijven onder de aandacht te brengen. Dit zijn voornamelijk online activiteiten. Je werkzaamheden zullen zeer verschillend en dynamisch zijn.
 • Soort werkomgeving: Een transparant, jong team waarin ieder elkaar motiveert. Je ontvangt begeleiding van ervaren collega’s. Je krijgt hoogwaardige trainingen en bijbehorende certificaten. Bovendien zijn er mogelijkheden om – bij goed presteren – een baan te krijgen na jouw stage.
 • Soort team: Het team motiveert elkaar sterk en daagt elkaar uit om hoge leads te genereren. Daarnaast is het team ook gezellig: er vinden vrijdagmiddagborrels en buitenlandse tripjes plaats. Het callcenter biedt jou ontbijt en lunch, maaltijden waaraan jij je heerlijk kan verlekkeren samen met je collega’s.
  Extra’s: Niet alleen verzorgen we voor jou ontbijt en lunch, ook hebben we een parkeerplek voor jouw auto beschikbaar.