Je zoektocht is voorbij

Maak je geen zorgen meer over je openstaande vacatures. Wij vinden de jonge, frisse en energieke talenten die jij nodig hebt. Van werving en selectie tot contracten en salaris, wij nemen alles uit handen.
Plan meeting

Opgevulde vacatuur

Welke positie in welke branche dan ook, wij weten altijd een geschikt talent te vinden die staat te popelen om je vacature aan te nemen.

Garantieregeling

Zekerheid van een kandidaat die op lange termijn jouw gewenste positie kan opvullen. Zo niet dan zoeken we een ander.

Kwaliteitsgarantie

Een opvulling alleen is niet genoeg. Wij zoeken naar een echte lange termijnsmatch die past bij jouw organisatie. 

Clear Performance gaat verder

Een breder netwerk. Door onze samenwerkingen met verschillende scholen en instanties staan wij in direct contact met een grote hoeveelheid talenten op zoek naar een uitdaging.
Aanbod van kwaliteit. Wij leggen hoge eisen aan de recruits die wij uitleveren aan de werknemers. Dit zorgt niet alleen voor een goede opvulling, maar ook voor een goede partnership.
Alleen eerlijke prijzen. Dit is voor een start-up bedrijf een slimme en makkelijke manier om potentiële klanten binnen te halen die anders bij de (goedkopere) concurrent de diensten zouden afnemen.
Talent door een beloningssysteem. Denk hier bijvoorbeeld aan een staffel waarin de werknemer kan klimmen op de ladder gekoppeld aan de prestaties die zij leveren.

Hoe gaan we te werk?

Onderzoeken

We brengen alle latent werkzoekenden sales professionals in kaart die aansluiten op het functieprofiel In deze fase van het sales recruitment proces vinden we 75 – 100 potentiële kandidaten.

Werven

Wij werven alle kandidaten proactief en kandidaat gericht; we benaderen hen persoonlijk, telefonisch en op een moment dat het hun past. In deze fase vinden we 10 – 15 kandidaten.

Screenen

Via persoonlijke interviews screenen we kandidaten op competentie en motivatie. Zodat wij kwaliteit kunnen garanderen in elke match die we aanbieden.

Veelgestelde vragen

Hoe zit de recruitment werkwijze in elkaar?

Vrijblijvend prijsvoorstel

We bespreken je wensen en doen een prijsvoorstel. Geheel vrijblijvend. Ga je akkoord? Dan gaan we direct voor je aan de slag.

Een pakkende en eerlijke vacature

Onze copywriters schrijven een pakkende, optimale vacaturetekst: duidelijk, enthousiasmerend, realistisch, SEO geschreven en één die je bedrijfscultuur en -waarden goed weergeeft. We zetten de vacature op onze website, op doelgroepsites en bij externe (vacature)zoekmachines.

Digitaal solliciteren

Door de hierboven genoemde aspecten te combineren met jouw wensen, solliciteren enthousiaste kandidaten. Via de website, een videomotivatie of WhatsApp.

Persoonlijke gesprekken

Onze recruiters bellen de geschikte sollicitanten, testen de kandidaten online (optioneel) en nodigen ze uit voor een videogesprek. Tijdens deze screening letten we op vaardigheden, maar ook op persoonlijkheid en mindset. Uiteindelijk bepaalt de persoonlijkheid of iemand succesvol wordt op de werkvloer. Door onze database van kandidaten kunnen we daar ook daadwerkelijk op matchen.

De beste kandidaten stellen we aan je voor

Ben jij net zo enthousiast over een kandidaat als wij? Dan kan de kandidaat direct aan de slag. Vaak al binnen een dag.

Indiensttreding van de kandidaat

Hoe het proces van indiensttreding verloopt hangt af of je kiest voor werving en selectie of uitzenden. Bij werving en selectie is jouw bedrijf de wettelijk werkgever. Hiermee ben je zelf

Hoe zitten de uitzendcontracten in elkaar?

Uitzending

Bij uitzenden staat de kandidaat eerst bij ons op contract. Dit betekent dat wij alle risico's afvangen: wij betalen de kandidaat uit, doen uitbetaling bij ziekte, pensioenopbouw, opbouw van vakantiedagen en reservering. Wij zullen in dit geval bij jullie wekelijks de gewerkte uren factureren.

Bij uitzenden hanteren wij een omrekeningsfactor van 2.4. Deze factor gaat keer het uurloon van de kandidaat en zo wordt het uurtarief bepaald. Kandidaat is gratis over te nemen na 1250 uur. Wil je de kandidaat eerder overnemen dan kan dit. De resterende uren worden dan met een factor van 25% verrekend.

Werving & Selectie

Bij werving & selectie incasseren wij éénmalig een fee, gebaseerd op het bruto jaarsalaris incl. 8% vakantiegeld. Bij werving en selectie neem je iemand direct zelf op contract en leveren wij alleen de profielen waarvan we denken dat het een match kan zijn. Wij hanteren een w&s percentage van 24%. We werken op basis van no cure, no pay. Als jullie overtuigd zijn van een kandidaat en deze start bij jullie, dan factureren wij 50% van de fee bij aanvang.

Als een kandidaat niet door zijn of haar proeftijd heen komt, dan komt de tweede helft van de fee te vervallen. Als de kandidaat wel door de proeftijd heen komt, dan factureren wij de overige 50% aan het einde van de proeftijd. Werving Zien wij een match tussen kandidaat en opdrachtgever, dan stellen wij iemand aan je voor. Je ontvangt dan van ons het cv + een beschrijving van hoe wij de kandidaat hebben ervaren en waarom wij de match zien. Dit gehele proces wordt doorgaans binnen een week doorlopen.

Hoe werkt de garantieregeling precies?

Wij willen het eerlijk en transparant houden bij Clear Performance. Hierdoor hebben wij een garantieregeling van toepassing bij elke opvulling die wij bieden. Mocht er ontevredenheid zijn bij de kandidaten die geboden worden, dan doen wij eerst een bemiddeling. Lukt bemiddeling niet en stopt kandidaat binnen 1 maand, dan regelen wij een vervanging voor je. 

In het geval dat dit niet lukt, dan zal 50% van de standaard fee naar je terug betaald worden. Stop de kandidaat na 2-6 maanden dan wordt er 25% van het bedrag gerestitueerd. Na 6 maanden wordt er geen bedrag meer gerestitueerd.

Laten elkaar leren kennen

Met een gratis vrijblijvend startgesprek leer je hoe wij je verder kunnen helpen. Samen bespreken we alle opties en mogelijkheden.
Wij brengen klanten en bedrijven samen
Clear Performance Amsterdam
Mr. Treublaan 3,
1097 DP, Amsterdam
Copyright © 2023 Clear Perfomance. Alle rechten voorbehouden.
chevron-downcheckmark-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram