CPCsection

Wij brengen bedrijven en klanten samen

CPC is de brug tussen klant en bedrijf

CPC is een snelgroeiend sales bedrijf dat resultaat levert. Wij brengen klanten en bedrijven samen voor een wederzijds voordelige win-win situatie. Wij streven ernaar dat beide partijen met een goed gevoel de deal sluiten. De klant kan een nieuw product of service ervaren, en onze partner krijgt hier een blije klant voor terug.

Heb jij het in je om ons sales team te versterken?

CPC is altijd opzoek naar gedreven mensen die de perfecte fit zijn om ons diverse team te versterken. Ben je op zoek naar een uitdaging en heb jij lef om bij ons sales team te komen als zelfstandige consultant of adviseur?
  • Je bent minimaal 18 jaar oud.
  • Je bent een echte salestijger met een vlotte babbel.
  • Je houdt ervan om geld te verdienen. Een inkomen zonder plafond met een gemiddeld salaris van tussen de 4000 en 6000 euro.
  • Jij krijgt jouw kicks van succes en resultaat maar bent robuust, kan tegen een stootje en geeft niet op.
  • We verwachten dat jij 36 uur per week aanwezig kan zijn.
Spreekt dit jou aan? Solliciteer dan direct.

CPC laat jou doorgroeien

Hoogwaardige training en coaching

Om het beste team te creëren investeren wij in jou om het beste uit je te halen. Wat jij hier leert zul je de rest van je leven nog wat aan hebben. Sales is de basis van elk bedrijf

Jouw inkomsten schalen direct met jouw resultaat

Er zit bij ons geen plafond aan de inkomsten die jij kan verdienen per maand. Jij verdient gebaseerd op het resultaat dat je levert. Daarnaast kan je ook bonussen verwachten bij goede prestatie. Zo verdienen onze beste sales mensen meer dan 10.000 euro per maand

Een stimulerende omgeving

Je werkt in een omgeving samen met gedreven mensen die jou stimuleren om het beste uit jezelf te halen. Natuurlijk staat een gezellige werkvloer ook centraal bij CPC zo hebben wij wekelijkse borrels

verified

Strikte Compliance

Clear Performance Consultancy legt hoge standaarden aan ons team. CPC is geverifieerd op het hoogste niveau van compliance en transparantie in de salesmarkt. CPC houdt zich strikt aan de regels en zet zich hard in om het imago van de salesmarkt te verbeteren. Wij zijn uitgebreid onderzocht door CIRE om beloond te worden met ons CIRE Transparantiekeurmerk.

Zakelijke partners worden met CPC

CPC geeft jou de optie om de focus op het leveren van jouw producten en services te leggen. Wij weten dat je al genoeg te doen hebt. Daarom nemen wij de sales kant op ons, wij kunnen leads converteren tot klanten door ons sales gedreven en diverse sales team. 

De beloftes van CPC

Betrouwbaarheid

CPC bestaat uit echte professionals met jaren ervaring in het vakgebied

Kwaliteit

Een sterk en ervaren team die in staat is om resultaat te leveren als geen anderen

Transparantie

Krijg inzicht op de ins en outs van onze resultaten en progressie

Resultaten van CPC

Wij zijn trots op ons team en op de resultaten die wij behaald hebben. Door goede feedback hebben wij continue snel kunnen doorgroeien en resultaten kunnen leveren als geen anderen.

0 %
Verhoogde conversie
0 %
Partnertevredenheid
0 %
Klantentevredenheid
0 %
Marktleider

Als bedrijf is het lastig om geïnteresseerde mensen te vinden. CPC is effectiever hierin doordat ze persoonlijk contact opnemen om nieuwe mensen te interesseren en werven.