Over Clear Performance

Wij brengen klanten en bedrijven samen

CPC is succesvol dankzij het grote aanbod van A-merken. Geen enkel platform biedt zoveel verschillende salesopties aan als CPC. Samen met de kwalitatief hoge leads en een team van gedreven professionals zorgt het grote aanbod voor een bewezen succesformule.

Missie

Is om samen met onze partners de meest betrouwbare, transparante en het kwalitatief beste saleskantoor van Nederland zijn. Zo staan wij nooit stil en zijn wij constant bezig met het verbeteren van ons platform en onze partners.

Visie

De saleswereld blijft constant veranderen, en door alert te zijn op nieuwe wetgevingen, digitalisering en consumenten die hogere eisen stellen spelen wij hier slim op in door mee te bewegen als organisatie. Dit vormt de basis voor de manier waarop ons platform en unieke model worden vormgegeven en continu worden bijgeschaafd. 

Werkwijze

Wij hebben de huidige salesmarkt ontleed en weer opnieuw in elkaar gezet. Wij geloven dat je met meer transparantie en eerlijkheid een stuk verder komt. Bij CPC wordt er een win-winsituatie voor iedereen gecreëerd, zo gaat er nooit iemand met lege handen naar huis. 

Wij zetten de standaard voor de salesbranche

Compliance is in de huidige markt een van de belangrijkste punten. Dit staat dan ook centraal bij ons. Wij willen een eerlijke verkooppraktijk voor iedereen. Zowel de afnemer (B2C & B2B) als de adverteerders en onze zelfstandige partners willen wij tevredenstellen. Hier blijven wij ook elke dag weer voor vechten. Dit doen wij door middel van hoge eisen, goede begeleiding en het zorgvuldig uitzoeken van onze partners. Wij houden ons daarbij strikt aan alle wetten en regelgeving en controleren hier streng op. 

Compliance & Transparantie

Clear Performance Consultancy legt ons team hoge standaarden op. CPC is geverifieerd op het hoogste niveau van compliance en transparantie in de salesmarkt. CPC houdt zich strikt aan de regels en zet zich in om het imago van de salesmarkt te verbeteren. Wij zijn uitgebreid onderzocht door CIRE en vervolgens beloond met het CIRE Transparantiekeurmerk.

verified

A–Merken|Kwalitatief hoge leads & een gedreven salesteam

Als salesprofessional ben je zelfstandig ondernemer, hier begeleiden we je goed in zodat jij weet wat het ondernemerschap inhoudt. Sales is een fundament voor elke onderneming en zonder sales zal geen enkel bedrijf het hoofd boven water kunnen houden. Wij luisteren dan ook goed naar onze partners om ons platform constant te verbeteren. Door middel van wekelijkse trainingen houden wij al onze partners ook constant scherp. Wij zijn trots op onze partners en zien dat wij samen een rooskleurige toekomst tegemoet gaan.

Wij brengen klanten en bedrijven samen
Clear Performance Amsterdam
Mr. Treublaan 3,
1097 DP, Amsterdam
Copyright © 2021 Clear Perfomance. Alle rechten voorbehouden.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram